A dél-balatoni Bujdosó Pincészet több évtizedes fejlődésének eredményeként ma már több mint 85 hektárnyi szőlőterületen gazdálkodik. Boraik a dél-balatoni borvidék karakterjegyeit hordozzák: frissek, üdék, gyümölcsösek. A pincészet vezető borásza Bujdosó Ferenc. A minőség a védjegyük, ezért a szőlő gondozásától a borok palackozásáig minden folyamatot ők végeznek. Bujdosóék a Balaton partján nőttek fel, így nem meglepő, hogy a borászat mellett a víz szeretete az, ami boldoggá tesz őket. A Bujdosó család mindig is kötődött a tóhoz, aktívan vitorláznak. Prémium boraikat a Balaton klasszikus, elegáns vitorlásairól, a Sirocco, a Nemere és a Tramontana nevű hajókról nevezték el.
Ha szeretnéd figyelemmel kísérni a Pincészet mindennapjait, kövesd Facebookon, és Instagramon!