2020. 03. 14. 06:00 - 2020. 03. 14. 10:00

Laposa Pi Day & Night - Végtelen történet

Szervező: Laposa Birtok
Laposa Birtok
Bogyay Lajos út 1., Badacsonytomaj, Magyarország

Egy este, 5 DiVino és egy nagyon izgalmas bor! A Laposa PiNO címkéjén is megtalálhatjátok a π (pí) ábrát, ami egyrészt a névadás játékosságából ered, másrészt jelképezi Pinot Gris, azaz Szürkebarát borunk komplex, kiemelkedő ízélményét, amit nem lehet megunni. Márciusban ezért a PiNO-t ünnepeljük!

Várunk március 14-én a DiVino Bazilikában, a DiVino Gozsduban, a DiVino Győrben, a DiVino Kecskemétben és a DiVino Debrecenben akcióval és meglepetésekkel. 4 pohár PiNO áráért most egy egész üveget kaptok!

Badacsonyban a Hableányban és a Laposa Birtokon március 9-től 15-ig egész héten a PiNOra hangolt ajánlatokkal várunk Titeket. A Hableányban minden Káposztás tészta mellé PiNO kóstolót adunk ajándékba, a Birtokon pedig egy PiNOhoz megálmodott előétellel várunk.

• Miért március 14-én?

- Mert minden évben a 03.14. a nemzetközi π-nap, a matematika egyik leghíresebb számának, a π (pí) számnak az ünnepe.

• Mi az a pí?

- A titokzatos (π) már az ókor óta nagyon sokat szerepelt különböző összefüggéseiben. Ez a szám 3,1415926535…-tel kezdődik és a végtelenségig tart.

• Milyen a Laposa PiNO?

- Szürkebarát a javából, egy kis csavarral. Gazdag és összetett tétel a borterasz előtti napsütötte déli dűlő terméséből. Illatában virágok, körte és fehér húsú gyümölcsök érezhetők, zamatában érettebb, komolyabb arcát mutatja, a kis maradék cukornak köszönhetően. Kóstoláskor teljesen betölti minden érzékedet: a fajta és a vulkanikus talaj tökéletes találkozása, végtelen lehetőségekkel.

Kóstold meg te is március 14-én!

A helyszín

Bogyay Lajos út 1., Badacsonytomaj, Magyarország
http://www.laposa.hu/
birtok@bazaltbor.hu
+36207777133

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Impresszum

- elnök -
Laposa Bence

- központi email cím -
balattonikor@kostolom.hu